Saimme Mallulta ja Darelta talvisen haasteen, johon Ruttu jo kertaalleen vastasi. Nyt olkoon siis Urhon vuoro. Ihan varma en ole, onko tämä kuva ollut blogissa aiemmin, mutta sillä nyt vastataan haasteeseen.

Urho on tässä kuvassa noin neljä kuukautta vanha ja kyseessä on vuosi 2007. Taitaa olla ihan ensilumi maassa. Valitsin kuvan, koska se toi mieleeni aika raskaankin jakson Urhon pentuajoilta.

Urhollahan murtui oikea etujalka kahdesta kohtaa, kun se oli ihan pikkuinen. Jalka saatiin kuntoon, mutta kipsin varjeleminen syksyn kurakeleillä ja energisen nuorukaisen lepuuttaminen jalan vuoksi ei ollut aina hauskaa...

Tässä kuvassa Urho on lenkillä ensimmäistä kertaa ilman kipsiä ja siteitä. Voitte kuvitella, että vapauden riemu oli käsinkosketeltavaa.

----------------------------------------------------

Pojat kävivät terveystutkimuksissa viime perjantaina ja silmien osalta tilanne oli ihan tyydyttävä.

Ruttusen silmät olivat täysin terveet, joka on hieno juttu!

Urholla todettiin silmän normaalien karvojen/ripsien sisäänpäin kääntyminen, joka oli niillä rajoilla, että oliko sitä edes. Lääkäri sen kuitenkin sinne kirjasi. Urhoa tämä ei ole koskaan vaivannut ja silmä on täysin normaalin näköinen eli vika on erittäin lievä.

Muista tuloksista sitten lisää, kun ne ovat Kennelliitosta tulleet.

-----------------------------------------------------

Saimme viime viikolla myös suru-uutisia. Urhon velipoika Kaapo oli nukutettu ikiuneen...

Lämpimät osanottomme Kaapon perheelle sekä Besaroon kennelin väelle. Kaapolle hyvää matkaa pilvein tuolle puolen.