Kerrankin meillä on täällä etelässä kunnon talvi, lunta ja pakkasta piisaa. Pojat ovat tosi täpinöissään, kun tuota ihanaa, valkoista ainetta löytyy riittämiin. Ilmeisesti jaksaisivat peuhata hangessa loputtomiin. Tassut vaan meinaa hiukan jäätyä niinä päivinä, kun ylitetään -20 astetta.

Joululoma sujui rennosti, lepäiltiin ja oleiltiin varastoon, jotta jaksaa taas puurtaa arkisia juttuja. Pojat nauttivat runsaista joulutarjoiluista, sillä joka laatua oli niin paljon, että koiratkin saivat maistella joulun herkkuja yllin kyllin. Lahjaksi koiruudet saivat uudet viltit, pehmokanat sekä vetovaljaat, ahkion ja aisat. Vetohommia onkin nyt harjoiteltu ahkerasti. Urho tajusi heti jutuj jujun, mutta arastelee vielä vähän painoa perässään. Ruttu hiukan pelkäsi aisoja ensin, mutta kokeiltuaan vetämistä hetken oli sekin ihan innolla mukana. Ruttu ei vielä vedä lainkaan taakkaa, kun on niin poikanen.

Tässä Urho testaa vetovermeitä.

Lumikuorrutuksen saanut Urho

Tarkkailuasemissa

Luminokka Ruttu

Ruttu vauhdissa

Tässä ollaan tulossa joltain yhteiseltä karkureissulta...

 

Mitään erityisiä suunnitelmia ei alkuvuodeksi ole. Jälkitreenit ovat tauolla kunnes säät taas suosivat jäljestämisen kannalta. Muutamissa näyttelyissä kenties pyörähdetään kevään aikana.

Katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan.

Koska joulutoivotukset jäi meiltä, niin toivotamme tämän kuvan myötä kaikille tutuille ja ystäville nautinnollista ja onnekasta vuotta 2010!!!