Meillehän ei pitänyt enää tulla enempää eläimiä lähiaikoina, mutta niin vain kävi, että kun kuulimme pienestä neidistä vailla kotia, niin se oli menoa...=) Eli lauantaina meille muutti kissaneiti Helga, 11 viikkoa. Pojat ovat ottaneet neitosen hyvin vastaan. Rölli on aina takuuvarma, se ei tee kärpäsellekään pahaa. Urhoa taas harmittaa, kun Helga ei leiki ja anna työntää nenää kiinni naamaansa, kun tyttö olisi Urhosta niin ihana. Vaikka herra muuten on niin "kovis", niin vauvoja Urho rakastaa. Rudolf taas ei ole ihan varma, mikä tuo pallero on, pitäisikö sitä pelätä vai ei...
Toiset kissamme Mörkö ja Nuha eivät niin tulokkaasta välittäneet vielä, mutta eipä tullut riitaakaan.

Söpöliini <3
2106145.jpg

Helga Hirmuinen
2106144.jpg

Rudolf täyttää huomenna kuusi kuukautta ja ihanampaa rakkauspakkausta emme olisi voineet saada. Herra on ollut niin helppo pentu, rauhallinen ja kiltti. Erittäin herkkä kyllä loukkaantumaan, jos aina ei muista komentaa kauniisti.
Suht laiska nallekarhu Ruttu on, ihan hirveitä hepuleita ja innostumisia ei saa kuin kotiintullessa. Muutenkin tykkää kaikesta rennosta kuten peittojen välissä köllöttelystä, nukkumisesta, syömisestä, mutta on yleensä valmis myös lenkille ja muuhun puuhasteluun. Ihmisiä ja etenkin lapsia rakastaa Rudolf yli kaiken.
Kaiken kaikkiaan semmoinen 40,1 kiloa täyttä iloa...=)

Tämän parempaa synttäriposeerausta en pojasta saanut...
2106142.jpg

Pikinokka
2106146.jpg

2106151.jpg

2106155.jpg