Ihana Urhomme täyttää tänään 1 vuotta. Joten hurjasti suukkosia poitsullemme!!! Ja iso kiitos kasvattajilleen, jotka ovat meitä neuvoneet ja auttaneet kaikessa eteentulleessa! Urhon ensimmäinen vuosihan on ollut aika koitteleva toisinaan... Milloin on vatsa vaivannut, milloin katkennut jalka ja lisäksi Urho on osannut koetella hermojamme aika tehokkaasti. Kuten isäntänsä totesi "kamalin pentu, jonka on ikinä tavannut". Mutta siltikin tietysti, niin ihana ja rakas. Paljon iloisia vuosia lisää Urho-kullalle! Onneksi järkeäkin on tullut jo päähän lisää...=)

Urhon sydäntä lähellä on luonto, kuten näkyy... Etenkin luonnosta nautitaan suun kautta, voikukat ovat Urhon uusin löytö. Asioiden tutkailu ja kaikkeen innolla osallistuminen kiinnostavat myös nuorta herraa.
1598214.jpg

Lapsi on terve, kun se leikkii. Urho rakastaa kaikkia leikkejä, uusin suosikkinsa on tennispallon viskominen ympäriinsä. Sitä on niiin mukava jahdata.
1598216.jpg

Virallinen synttäriposeeraus.
1598218.jpg

Varastetaan palstatilaa hiukan myös Röllillemme. Rölli kävi maanantaina lääkärissä, jossa epäiltiin sydämen vajaatoimintaa sekä nesteiden kertymistä keuhkoihin. Pappa sai lääkkeet, joiden toivomme häntä auttavan ja helpottavan loppuelämäänsä. Nyt vain odotellaan, onko lääkkeistä mitään apua. Muuten vanhus on pirteä ja osallistuu innolla kotitouhuihin, lenkillä ei vain enää jaksa ja kilot tippuu itsestään. Röltsä onkin lepäillyt ja ulkoillut kotipihassa. Mitä sitä vanhaa enää väkisin lenkittämään...

Tässä Rölli mökillä ystävänsä Julma-chihuahuan kanssa. Julma on siskoni koiruus.
1596092.jpg