Kävimme viikonloppuna Viekijärvellä poikien kasvattajilla ja mukavaa oli kuten aina. Kiitos Marikalle, Penalle sekä pojille, että saimme tulla.
Ruttu-Rudolf oli onnesta soikeana tavatessaan siskonsa Helmin ja kaunis neito oli siskosta kasvanutkin. Myös runsas lumi oli Rutun mieleen ja poitsu sukelteli hangesta hankeen ja välillä vähän juostiin ja leikittiin siskon kanssa.
Virallinen säkämittauskin tehtiin Penan uudella säkämitalla ja tulos oli 72 cm. Painoa on nyt 43 kg 400 g. Eli ihan on miehenalun kokoinen.

Jaloista vielä sen verran, että melko hyviltä jo näyttävät ja soitin tänään lääkärille, joka oli tyytyväinen tilanteeseen. Saimme ohjeet jatkaa samaan malliin ja pellolla jolkotteluunkin tuli lupa tauon jälkeen. Tilanne on hyvä, koska ontumista ei ole ja koira juoksee ja leikkii niin kuin tuon ikäisen kuuluukin eli fiilikset ovat taas toiveikkaat..Hymy

Sunnuntaina tapasimme Kajaanissa vielä Remu-veljen, joka oli ihan saman näköinen kuin Ruttu. Ja voi sitä riemua, kun pojat kohtasivat..=) Kyllä vaihdettiin muutama hampaanisku ja hyppy poikineen.

Tässä Helmi ja Rudolf


Rudolf lepohetkellä hangessa.


Urho oli myös matkassa mukana ja taisi rakastua pikku-Helmiin. Niin kovasti yritti tyttöä kyllä liehitellä, mutta vastakaikua ei oikein irronnut...=) Myös Urho nautti kovasti lumesta ja nyt makaa pihalla masentuneena, kun täällä sataa vettä.

Urho pyörähti näytillä Kajaanin näyttelyssä saaden H:n nuorten luokassa. Aikaa tarvitsee vielä kasvaakseen ja kehittyäkseen kovasti, mutta arvostelu oli kuitenkin oikein hyvä. Samalla tapasimme myös Kapu-veljen, joka oli tosi komea poika hänkin.
Ainoa mikä arvostelussa ihmetytti oli Urhon koko "keskikokoa pienempi uros", kun poika kuitenkin lauantaina mitattiin ja tulos oli 78,5 cm... =) Ehkä Ville on liian pitkä ja Urho siinä rinnalla jotenkin kutistuu, tiedä häntä.

Kerrotaan nyt vielä Röllinkin kuulumiset lopuksi. Rölli oli viikonlopun hoidossa, koska kunto ei enää kestä pitkiä matkoja. Pikkupojat olivat onnessaan, kun sunnuntaina tapasivat taas papan. Loppuillan Rölli saikin hoivaa korvienpesun muodossa...=)
Röllin kunto on ikään nähden hyvä ja hän jaksaa vielä olla iloinen ja touhuissa mukana. Takajalat alkavat olla huonot kulumien takia ja sydämen vajaatoiminta ja neste keuhkoissa vaikeuttvat hengitystä, mutta silti välillä vanhakin innostuu ulkona juoksemaan. Joten toivomme, että vanha herra vielä jaksaa onnellisena pysyä ja nauttia elämästä.

Tämmöisiä tällä kertaa.