Vietimme menneen viikonlopun Leoleirillä, Kuopiossa. Kuvia reissusta ei ole, kun kamera oli jatkuvasti repussa enkä muistanut sitä esiin kaivaa.
Perjantaiksi sattui kauhean kuuma päivä ja meillä pitkä ajomatka. Urho jaksoi hyvin, mutta Röllillä teki tiukkaa, vaikka joka mutkassa juotettiin, kävelytettiin ja kasteltiin koirat. Emme osanneet arvata, että vanhus jaksaisi niin huonosti, koska kotona vointi on ollut tosi hyvä. Illan viilentyessä alkoi Röllinkin voimat palata onneksi..=) Muuten perjantai sujui ihmetellessä, kun ensi kertaa leirillä oltiin ja menimmekin melko ajoissa nukkumaan.
Lauantaina oli vuorossa vepeilyä, joka olikin Urholle tuttu juttu. Vepetemput sujuivat hienosti ja Urho yllätti meidät suorittamalla ekaa kertaa lähes täydellisen veneen tuonnin ja dummyn viennin veneeseen. Nämä kaksi liikettä on olleet meillä vasta työn alla, kun alottelijoita ollaan.
Vepen jälkeen kävimme syömässä ja kävelyttämässä koiria. Iltapäivästä olikin vuorossa nopein leo uiden ja kisaa seuraamaan saapui myös Urhon velipojan Kaapon "mamma" Tarja, jota emme olleet nähneet pitkään aikaan. Tarjalle terkkuja, oli mukava treffata! Urho ui kolmantena ja sai hienon ajan 1,21, jolla ei kyllä pärjännyt nopeille neitosille. Palkinto tuli silti huonommallakin sijoituksella, sorsan tavoin ääntelevä kumilelu ja sehän oli Urhon mieleen.
Illalla sitten grillailimme porukalla ja Urho sai painiseuraa pikku-Pokesta. Hyvää harjoitusta tulevaa varten...=)
Sunnuntaina suuntasimme heti aamusta kohti kotia ja matkalla koukkasimme moikkaamassa Urhon kasvattajia Marikaa ja Penaa sekä riiviölaumaa eli kauniin Nita-mamman naskalihampaisia vauvoja.
Kaiken kaikkiaan mukava leiri ja mukavia uusia tuttavuuksia, ensi vuonna uudestaan!

Alkuviikosta Urho ja Rölli saivat naisseuraa, kun serkkuplikat Vilma ja Viivi tulivat kylään.

Urho oli juuri kaivanut luun kätköstä ja nautiskeli kesäpäivästä, kun tytöt saapuivat...
1718143.jpg

Naiset on paras selättää heti kättelyssä, niin eivät hypi nenille. "Uhrina" Vilma..
1718148.jpg

"Kuule kyllä sunkin kantsis tulla jo leikkimään." Viiviä vähän jännitti, kun Urho on niin suuri ja innokas...
1718170.jpg

Näin sitä mennään!
1718165.jpg

Viivi katsoo parhaimmaksi paeta, riekkukoon nuo hullut kaksin...
1718181.jpg

Välillä on paras pitää vahtia, ettei kukaan yllätä pohtivat Vilma ja Urho. Urhollakin innostuksesta häntä kaarella...=)
1718154.jpg

"Huh huh, onpa rankkaa kaitsea noita vieraita" Urho huokaa.
1718180.jpg