Eilinen aamu alkoi surullisilla uutisilla, kun naapurimme tuli kertomaan kissasta, joka makaa läheisen tien penkalla. Kissa oli pikkuprinsessamme Helga, auto oli töytäissyt sitä päähän ja loppu oli toivottavasti tullut heti. Kova hinta siitä, että kissamme ulkoilevat vapaasti. Asumme ihan maalla, mutta lähellä on iso tie, jonne kissamme eivät ikinä mene. Ikuiseksi arvoitukseksi jää, miksi Helga oli lähtenyt niin pitkälle tien suuntaan.

Helga ei ehtinyt edes vuotta elää, mutta onneksi se eli täysillä elämästä nauttien. Se rakasti torkkua kuistilla ja jahdata tuulessa lentäviä roskia, kiipeillä puissa, mutta nautti myös makoisista unista sohvalla. Riiviö se oli jopa kissaksi, mutta ihana sellainen.

Tuntuu, että juuri vasta hautasimme Röllin kotikoivun katveeseen ja nyt sinne laskettiin jo toinen rakas lyhyen ajan sisällä. Toivottavasti Helga juoksee nyt ikuisesti vihreillä niityillä.

Nuku rauhassa pieni kissaenkeli,
joka siipiään maassa kokeili.
Lennä takaisin kissojen maailmaan,
sinne mistä tulitkin aikoinaan.

On ikävä suuri ja loputon,
mut sun onnesi yksin tärkeintä on.
Tule uniimme, tule tuulenhenkäyksiin,
tule elämän illan ja aamun ruskotuksiin.

HELGAA KOVASTI KAIVATEN PARAS KAVERISI MÖRKÖ, NIINA, VILLE, URHO, RUDOLF JA NUHA.

------------

Näiden surkeiden uutisten jälkeen oli vuorossa Tuusulan näyttelyt, jonne lähti Rudolf ja poikien kasvattaja Marika kera Lucian, jotka olivat viikonloppukylässä.

Ruttu pokkasi Marianne Holmilta oikeutetusti JUN H sijoituksen kesäturkissaan eikä suostunut edes esittelemään kauniita liikkeitään irtokarvan kutistessa. Seisoessa herra venytteli tuomarille eli melko pelleilyksi meni, mutta kokemusta kaikki tyynni, eikä jaloistakaan tullut mitään erityistä mainintaa! Arvostelukin oli ihan ok.

Lucia hienosti KP ja ROP-pentu!!! Onnea rinsessalle ja Marikalle. Neiti on kyllä tosi hurmaava. Kyllä oli pojilla kiva viikonloppu, kun saivat tytön painikaverikseen.

Olin ilmoittanut Rutun tänään myös Hyvinkäälle, mutta yöllä iski migreeni eivätkä fiilikset olleet surun takia kovin korkealla, joten jäimme kotiin. Lucialle onnea eilisen toisinnosta!

 

Nyt me uidaan ja juostaan loppukesä sekä toivottavasti karvoitutaan, joten syksymmällä uudestaan sitten kehiin.